Zet je in voor de veiligheid van onze kinderen: word klaar-over!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen om de schoolgaande kinderen van de opvang veilig naar school te laten gaan. Elke ochtend steken de kinderen vanuit de nieuwe opvanglocatie de Spitsbergerweg over om naar school te komen. Als klaar-over speel jij een onmisbare rol door hen te begeleiden bij het oversteken op drukke momenten.

Wat houdt het in?
Als klaar-over sta je op een vaste oversteekplaats en help je kinderen veilig oversteken voor school begint. Je hebt maar een uurtje  van je ochtend nodig, maar de impact die je maakt is enorm! Niet alleen zorg je voor de veiligheid van de kinderen, je draagt ook bij aan een hechtere buurt en een zorgzame samenleving.

Wie zoeken we?
Iedereen die graag iets wil betekenen voor de gemeenschap is welkom! Of je nu ouder bent van een schoolkind, gepensioneerd bent, of gewoon tijd wilt vrijmaken om een steentje bij te dragen – we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Je krijgt van ons uiteraard een korte training en alle benodigdheden om je taak goed te kunnen uitvoeren.

Waarom klaar-over worden?

  • Je helpt kinderen veilig naar school.
  • Het kost slechts een uurtje van je ochtend.
  • Je leert buurtgenoten kennen en bouwt mee aan een sterkere gemeenschap.

Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een mail naar Chantal. Samen maken we de route naar school een stuk veiliger!

Help mee en meld je vandaag nog aan!